Начало Продукти Количка Профил

Мъжки официални обувки с връзки 18102
Мъжки официални обувки с връзки 181021
Мъжки официални обувки с връзки 181022
Мъжки официални обувки с връзки 181023
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки официални обувки кафяви 18102

2103160002

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки официални обувки с връзки 18102, изработени изцяло от естествена кожа. Леки и удобни за носене, специално за абитуриентски балове и сватби. Дизайнът е елегантен, като се акцентира основно върху горната част на модела. Забелязва се напречен шев, който преминава през средата на предната част. Именно там повечето обувки се нацепват, което е много добро хрумване.

Другият интересен момент е заострения триъгълен шев, по средата на който има цепка. Всичко това е за декорация, която се надяваме да ви допадне. Вързанките са позиционирани по правилния начин така че да стегнат ходилото и обувката да не „хлопа“. Подметката е равна и тънка, изработена от пластичен, износоустойчив гьон. Това е гаранция за качествена изработка и за дълготрайна употреба.


Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •