Начало Продукти Количка Профил

Официални черни мъжки обувки перфорирани FA11
Официални черни мъжки обувки перфорирани FA1
Официални черни мъжки обувки перфорирани FA12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Официални черни мъжки обувки перфорирани FA1100

2104270009

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Официални черни мъжки обувки перфорирани FA1100, прекрасна изработка за специални поводи и събития. Предпочитан аксесоар, с който ще изглеждате привлекателно където и да се появите. Дизайнът е модерен, като се залага основно на мрежестата структура на естествената кожа. Цветът е класически черен, като предната част на обувките е издължена, което е тенденция през последните няколко сезона.

В най-високата си част кожата е гладка и фина, което говори само по себе си, че тук имаме един наистина луксозен модел. Обуването е лесно, като силно препоръчително е да използвате обувалка. В допълнение може да забележите декоративната цепка на нивото на вързанките, която се подчертава от заострен, здрав шев. Подметката е здрава и тънка с нисък ток отзад, изработена от качествен гьон.

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •