Начало Продукти Количка Профил

Официални мъжки обувки бордо FVR1711
Официални мъжки обувки бордо FVR17111
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Официални мъжки обувки бордо FVR1711

2104130009

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Официални мъжки обувки бордо FVR1711, елегантен модел за специални поводи. Ако искате да бъдете забелязани, насочете вниманието си именно към такъв тип аксесоари. Подметката е гладка, с нисък ток изработена от износоустойчив гьон. От друга страна е гъвкава и добре позиционирана за кожената основа. Дизайнът е изключително впечатляващ, постигнат благодарение на преливането на черният цвят с бордо.

Освен това част от естествената кожа е набраздена със ситни, декоративни дупки, които засилват визуалния ефект. В предната част, конкретно този модел е издължен, което по традиция се счита за модерно

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •