Начало Продукти Количка Профил

Официални мъжки обувки кафяви с перфорация 8061
Официални мъжки обувки кафяви с перфорация 80611
Официални мъжки обувки кафяви с перфорация 80612
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Официални мъжки обувки кафяви с перфорация 8061

1706060016

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Официални мъжки обувки кафяви с перфорация 8061, прекрасна визия за празничен повод или събитие. Най-често подобен вид аксесоари се слагат, на сватби и абитуриентски балове. Изработката е деликатна, като всичко е изпипано до последния детайл. Формата е леко издължена отпред, за да се подчертае луксозния характер на този артикул.

Прави впечатление средната част на естествената кожа, която е перфорирана със ситни точки. Те имат декоративна стойност и придават изтънчен блясък на обувките. В задната част този аксесоар има подвижен ластичен елемент за да може да се обуват и събуват лесно, без да има необходимост от обувалка. Подметката е еластична и тънка с нисък ток.  

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •