Начало Продукти Количка Профил

Официални мъжки обувки с лак бордо FA16039
Официални мъжки обувки с лак бордо FA160391
Официални мъжки обувки с лак бордо FA160392
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Официални мъжки обувки с лак бордо FA16039

1806190088

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Официални мъжки обувки с лак бордо FA16039, приятно изглеждащ модел в луксозно изпълнение. Подходящи за носене само на специални поводи и тържества, където ще изглеждате неотразими. Дизайнът е иновативен, като основна роля в него има ситната перфорирана кожа в средата на обувките. Предната част е леко издължена, каквато е последната модна тенденция за такъв тип аксесоари.

Блясъкът на лачената материя се вижда осезаемо, което е целта на този артикул. Леки и удобни за носене заради ниската си подметка и ток

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •