Начало Продукти Количка Профил

Официални мъжки обувки сини FVR2000
Официални мъжки обувки сини FVR20001
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Официални мъжки обувки сини FVR2000

2103090024

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Официални мъжки обувки сини FVR2000, много изискан модел от последната ни колекция за специални поводи и събития. Модата винаги следва своите закони и течения.  За да се постигне това са необходими две текстури на естествената кожа, които така са подредени, че да се редуват паралелно.

Забелязват се също в дизайна орнаменти, които отчетливо разделят отделните нива на обувките. Подметката е стабилна и гладка с малък ток.

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •