Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 07.07

Бели официални мъжки обувки FVR4
Бели официални мъжки обувки FVR4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бели официални мъжки обувки FVR4

2003170004

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бели официални мъжки обувки FVR4, изключително атрактивен цвят, който сравнително рядко се купува. Това е така, защото поддръжката на този модел е по-особена. За радост има такава вакса, която би ви решила този проблем. Искаме да насочим първо вашето внимание към начина, по който се обуват тези обувки. Има специално изработени от двете страни на задната част ластични елементи, които едва се забелязват. Предимството е, че няма нужда да имате обувалка за да ги слагате на краката си.

Друг съществен детайл, който лесно се вижда е релефната предна част, която представлява ситно разположени плитки дупчици (вдлъбнатини). Няма как да не завърши формата, без леко заострената предна част на тази красива обувка. Сами разбирате че това е модел, който трябва да използвате само и единствено за специални поводи, където ще привлечете вниманието на присъстващите с тези красиви обувки. Комбинирането им с панталони, мъжки колани и други аксесоари оставяме на вашето въображение.  

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно