Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 07.07

Кафяви мъжки обувки изчистени FVR2
Кафяви мъжки обувки изчистени FVR21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кафяви мъжки обувки изчистени FVR2

2002270010

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Кафяви мъжки обувки изчистени FVR2, елегантни и удобни за специални поводи и събития. Изчистен дизайн и стилна визия, един от важните аксесоари на мъжете за предстоящите абитуриентски балове и сватби. Основата на обувката е направена от естествен  гьон, добре закрепена за кафявата кожа. Прави впечатление леко заострената предна част, каквато е модата в момента.

Обувките са изключително фини и качествени и едва се забелязват шевовете, които ги подсилват. Надяваме се да станат част от вашата официална визия. Цветът на обувките се комбинира с кожени колани, ако носите такива вместо тиранти и евентуално стилен мъжки портфейл. Разгледайте и останалите ни оферти за официално облекло, разнообразието е голямо.

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно