Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 07.07

Мъжки обувки официални 18102, св.кафеви
Мъжки обувки официални 18102, св.кафеви
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки обувки официални светло кафяви

1710100054

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки обувки официални светло кафяви, изработени от гладка телешка кожа. Изключително стилни с ефектен декоративен шев отстрани, добър избор за завършек на всяка елегантна визия. Моделът предоставя високо ниво на комфорт, здрава подметка от висококачествен гьон и удобно завързване.

Тъй като светло кафявия цвят е много специфичен за мъжки обувки, съчетаването с мъжки ризи и сака е доста трудна. Ако разгледате внимателно нашия сайт , все пак ще откриете подходящата комбинация дрехи. Потопете се в съвършения свят на модата за да изглеждате привлекателни и стилни в очите на обществото.

 

  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.