Мъжки обувки официални, черни
Мъжки обувки официални, черни
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжки обувки официални FQ01

1508050016

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноМъжки обувки официални FQ01, притежаващи интересен цвят и дизайн. Много ефектен модел, включен в последната ни колекция. Удобни и практични мъжки обувки от 100% естествена кожа. Предназначени са за специални поводи и събития, но ако искате да сте изискани в работна атмосфера, няма да сбъркате ако ги обуете. Подметката е подсилена от висококачествена гума, тънък ток и леко лачена черна кожа.

Подобен тип аксесоари ще са модерни през предстоящите сезони, затова не ги пренебрегвайте. Само така ще сте уверени във вашето облекло, особено ако ги комбинирате с подходящ цвят мъжки ризи и костюми, които може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

 

  • Състав: 100% Естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.