Мъжки обувки официални, черни
Мъжки обувки официални FQ66
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжки обувки официални FQ66

1405110013

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноМъжки обувки официални FQ66, класически вариант за една стилна визия. Стандартен черен цвят и максимално изчистен модел, който е част от последната ни колекция. Гъвкава и тънка подметка от гьон, подсилена по средата и на петата с гума. Притежават голяма износоустойчивост, подходящи както за специални поводи, така и за ежедневието.

Обувките ще са ви верни дълги години и заслужават да заемат мястото си във вашия гардероб. Изработени са изцяло от естествена кожа. Такъв аксесоар лесно се комбинира с мъжки ризи и сака, които може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Без съмнение това е много желан мъжки модел, на който трябва да заредите с вашата положителна енергия.

 

  • Състав: Естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.