Мъжки обувки официални, черни
Мъжки обувки официални, черни
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжки обувки официални EI44

1105060004

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжки обувки официални EI44, класически за специални поводи. Изработени са изцяло от естествена кожа, наслада за окото, удобни и практични във всяко отношение. Самата материя е ефектно подчертана с тънки ситни шевове, допълнение на което е ниския свод на подметката.

Изключително луксозни и много удобни за носене, което гарантира, че ходилото ви няма да се измори при продължително ходене. Лесно се комбинират със всички цветове мъжки ризи и костюми, които може да видите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Ако сте привърженици на елегантния мъжки силует, тогава тези обувки заслужават да заемат място във вашия гардероб.

 

  • Състав: Естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.