Мъжки официални обувки бордо FVR1711
Мъжки официални обувки бордо FVR17111
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжки официални обувки бордо FVR1711

1902190035

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжки официални обувки бордо FVR1711, луксозен класически вариант за вашата завършена визия.  Много елегантни и леко екстравагантни, изпипани до последната подробност. Дизайнът е повече от впечатляващ, със своята прецизна ситна щампа в предната част, който се пренася по един изключителен начин назад към петата. Подметката е лека и тънка, точно такава каквато се изисква за специални светски събития и празници.

Това е предпочитаният от всички абитуриенти аксесоар за предстоящите балове. Специалното внимание, което трябва да отделите за тези обувки е задължително, особено що се отнася за комбинирането им с класически панталони и ризи, които може да изберете спокойно в нашия сайт. Направете си подарък за вас или ваш приятел, защото бройките и размерите са ограничени.

 

  • Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.