Мъжки обувки официални FQ57
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжки обувки официални FQ57

1407240003

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедно



Мъжки обувки официални FQ57, черни,стилни качествен аксесоар за пораснали мъже. Тънка, устойчива подметка с нисък ток изработена изцяло от гьон и подсилена с пластична гума. Подхожда на всякакъв вид официални мъжки ризи и костюми, които са налични в нашия сайт за да ви помогнат в цялостната визия.

В средната част на обувката има интересна, релефна декорация, която показва класата на модела. Подходящи са за носене на празници и формални събития, а ако са ви много удобни и може да ги носите дълго време, са удачни за офиса. Моделът лесно се почиства и поддържа и заслужава да заеме полагащото му се място във вашия гардероб.  

 

 

  • Състав: Естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  



20080616111601 / 16.06.2008 г.