Обувки официални, бордо
Обувки официални, бордо
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжки обувки бордо FNT4

1602220001

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноМъжки обувки бордо FNT4, изключително атрактивни само и единствено за специални поводи и събития. Изработката им е с уникално качество от изцяло естествена кожа със здраво и стабилно ходило, за да може да пътувате уверени навсякъде. Стилен, привличащ женските погледи модел с ефектни ситни акценти в горната си част.

Може смело да заявим, че това са обувки за шампиони.  Относно комбинирането им с мъжки ризи и костюми е доста лесно. В този случай трябва да сте малко прагматични и да се опитате да разгледате нашите предложения в сайта Виконте Русе. Разнообразието е голямо и надяваме се ще си харесате подходящото за целта облекло.

 

 

  • Състав: 100% Естествена кожа

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  Мъжки обувки бордо FNT4

20080616111601 / 16.06.2008 г.