Обувки официални, черни
Обувки официални, черни
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Официални мъжки обувки FNT5

1608070040

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Официални мъжки обувки FNT5, изискан дизайн с отлично качество. Лицевата част в горната си страна е от  естествена кожа с ефектна велурена щампа. Меката, анатомична стелка създава оптимален комфорт за вашето ходило, а подметката е изработена от гума, която  е изключително лека и гъвкава. Изберете качество, комфорт и стил с обувките на Виконте Русе.

Те идеално се комбинират с светли мъжки ризи и костюми, които може да изберете от нашия сайт. Предназначението им е за специални поводи и празненства, за да направите смела заявка  за елегантна модна визия както на работа в офиса, така и на всякакви светски форуми. Подобни мъжки обувки се предпочитат от изисканите джентълмени, които познават света на модата.

 

 

  • Състав: 100% Естествена кожа

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  Официални мъжки обувки FNT5

20080616111601 / 16.06.2008 г.