Обувки официални, черни
Обувки официални, черни
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Тъмносини официални обувки FNT1

1508050017

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Тъмносини официални обувки FNT1, луксозен акцент във вашия завършен стайлинг.  Поради естеството си на употреба, те са елегантни и до известна степен екстравагантни. Разбира се зависи с какви мъжки ризи и костюми ще ги комбинирате. И тук какво в повечето други артикули, всичко трябва да е изпипано до последния детайл.

Тъй като предназначението им е за официални поводи и празници, предната част е леко издължена и покрита с лакирана кожа, докато останалата част от обувката е щампована с качествен велур. Без съмнение това е много капризен мъжки аксесоар, на който трябва да му отделите особено внимание. Безупречният стил се завършва от леката, гъвкава подметка, във вътрешната част на която има анатомична стелка.

 

 

  • Състав: 100% Естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  Тъмносини официални обувки FNT1

20080616111601 / 16.06.2008 г.