Обувки официални, кафеви
Обувки официални, кафеви
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Официални обувки кафяви FV1

1702280004

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Официални обувки кафяви FV1, изработени изцяло от естествена кожа с ергономично ходило, правещо ги удобни за носене. Изключително качествена изработка, за която може да се убедите сами. Тънката подметка е устойчива на износване, поддържа се с лекота, гъвкава и лека, защото е от качествен гьон. Великолепен, привличащ погледите модел от последната ни колекция за този сезон.

Както повечето официални мъжки обувки, тези също не правят изключение с леко удължения си дизайн и ниския ток. Предназначени са за специални поводи и тържества. Разбира се може да се правят изключения относно употребата им, но те са по-скоро рядкост. Заради светло кафявия цвят, трябва много внимателно да се комбинират с мъжки официални ризи и сака, които може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

 

  • Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  Официални обувки кафяви FV1

20080616111601 / 16.06.2008 г.