Обувки официални, кафеви
Обувки официални, кафеви
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжки обувки кафяви FNT3

1608070002

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжки обувки кафяви FNT3, луксозни и ефектни за специални поводи. Изработени са от висококачествени материали с доста впечатляващ дизайн. По повърхността на кожата има умела имитация на малки мрежести дупчици и пчелни килийки, с което се цели уникалност и иновативност. По обувките има ефектни декоративни шевове и дискретни връзки, които придават усещане за класа.

 Изключително леки и удобни за носене, лесно се почистват, износоусточиви са, благодарение на което може да ги носите дълго време. Лесно може да ги комбинирате със светли мъжки ризи и тъмни сака, които ще намерите в нашия онлайн магазин.  По този начин ще бъдете атрактивни на всяко светско събитие или тържество,  в което участвате.

 

 

  • Състав: 100% Естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  Мъжки обувки кафяви FNT3

20080616111601 / 16.06.2008 г.