Обувки официални, сини
Обувки официални, сини
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Обувки официални мъжки FNT8

1603070002

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноОбувки официални мъжки FNT8,  изработени изцяло от естествена кожа с ергономично ходило, правещо ги удобни за носене. Заострени са леко отпред, имат тънка лента по средата на ходилото, дискретни шевове и класически дизайн. Подметката е тънка , каучукова, много издръжлива, не пропуска влага и прах.

Този модел е с изключително качествена материя и лесна поддръжка. Подходящ е единствено и само за официални поводи и събития. Комбинацията на тези луксозни обувки с мъжки ризи и сака е лесно. Достатъчно е просто да разгледате нашият онлайн магазин Виконте Русе, за да се убедите в голямото разнообразие на дрехи.

 

 

  • Състав: 100% Естествена кожа

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  Обувки официални мъжки FNT8

20080616111601 / 16.06.2008 г.