Обувки официални, сини
Обувки официални, сини
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Обувки официални тъмно сини

1704110001

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Обувки официални тъмно сини, екстравагантен дизайн и заострена визия. С тях ще бъдете неотразими на всяка бизнес среща. Приятен акцент  в общата визия на този луксозен аксесоар са ситните отвори в горната част на обувката. Те служат за дишането на ходилата при много топло време.

Изработени са от висококачествена естествена кожа, имат здрава и ниска платформа на подметката. С тях ще се чувствате уверени на всяко светско събитие. Достатъчно условие е да ги комбинирате с подходящ цвят мъжки ризи и костюми, които може да видите в нашия сайт. Това е чудесен завършек на един уникален стил и класа.

  • Състав: 100% Естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.