Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ТЕНИСКИ С ЯКА ДО 04.07

Обувки официални, сини
Обувки официални, сини
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Официални мъжки обувки сини FNT7

1608070029

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Официални мъжки обувки сини FNT7, красив аксесоар за една стилна мъжка визия. Нов артикул от последната ни модна колекция. Представяме ви нещо иновативно, което не сте виждали до сега. Някои биха казали, че това са класически мъжки обувки леко разкрасени, но не е така. Те притежават уникален дизайн, който може да опишем като стратегически елегантен.

Предната част на обувката е лакирана естествена кожа, която се слива с качествен велур в горната част. Много смело решение, което има успех нали? Само по този начин вие ще бъдете забелязани в обществото, защото според специалистите обувките са най-важната част от всички аксесоари. Само в този случай може да се опитате да комбинирате със светло сини мъжки ризи и тъмни сака, които може да намерите в нашия сайт. Възползвайте се от нашите предложения за да сте стилни на всеки празник.

 

 

  • Състав: 100% Естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедноОфициални мъжки обувки сини FNT7