Обувки официални, сиви
Обувки официални, сиви
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Официални мъжки обувки сиви FNT6

1604040295

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноОфициални мъжки обувки сиви FNT6, свежа идея за делници и празници. Този цвят винаги е на мода, защото  съчетава изкусен дизайн и приятни ластичен акцент. Освен това подметката е супер ергономична и гъвкава, много устойчива на външни влияния. В допълнение може само да споменем за висококачествената, здрава естествена кожа, която превръща вашето ходило в истинско произведение на изкуството.

Шевовете отстрани са едва забележими, а дизайна е изключително опростен. Тези официални мъжки обувки са подходящи за елегантни мъжки ризи и панталони, които може да изберете от нашия онлайн магазин. Този продукт го имаме в още няколко цвята.

 

 

  • Състав: 100% Естествена кожа

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  Официални мъжки обувки сиви FNT6

20080616111601 / 16.06.2008 г.