Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 07.07

Сини мъжки обувки с мотиви на мрежа FVR2
Сини мъжки обувки с мотиви на мрежа FVR21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сини мъжки обувки с мотиви на мрежа FVR2

2002270023

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Сини мъжки обувки с мотиви на мрежа FVR2, луксозни и удобни, само за специални поводи. Всеки изискан мъж, който държи да е елегантен и красив , трябва да притежава такъв тип аксесоари. Дизайнът е уникален, заради свежите, релефни декорации в основата на кожата. Предната част е леко заострена. Изработена е от мека, гладка кожа. Стъпалото е поверено на гъвкав гьон, който в задната си част е леко повдигнат от нисък ток.

Общото правило за официални обувки е те да са с възможно по-малко декорации. Това наше предложение е изключение от правило. Именно тези орнаменти в случая помагат да не се получи подгъване на обувките в областта на пръстите.  Идеалната комбинация на този аксесоар с мъжки колани и портфейли е в тъмносинята цветова гама, по възможност от естествена кожа.

 

Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.