Начало Продукти Количка Профил

Официални тъмносини обувки от естествена кожа FVR
Официални тъмносини обувки от естествена кожа FV
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Официални тъмносини обувки от естествена кожа FVR1

2103090022

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Официални тъмносини обувки от естествена кожа FVR1711 e много важен аксесоар за мъжете, които искат да бъдат забелязани на тези вълнуващи места. Прави впечатление издължаването на обувките в предната част. Това е на мода през последните няколко сезона, което е сигурен атестат за голямото им търсене. Подметката е изработена от стабилен гьон, който е високоустойчив на износване.

Кожата е много фина и гладка, като се забелязват специално подредените точки по нея, които имат декоративен характер. Много интересен момент във визията е позиционирането на обувката за крака, благодарение на тънките вързанки, които прибират малкия език под цепката. 

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •