Начало Продукти Количка Профил

Сини мъжки мокасини естествена кожа FA291
Сини мъжки мокасини естествена кожа FA2911
Сини мъжки мокасини естествена кожа FA2912
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сини мъжки мокасини естествена кожа FA291

2105170001

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Сини мъжки мокасини естествена кожа FA291, от най-новата колекция на бранда Vikonte Русе. Атрактивен модел, един от най-предпочитаните за летния сезон, както за ежедневна употреба, така и за по-специални поводи. Перфектна изработка, от мека и гладка кожа в тъмносин цвят, която ще прилепне на вашият крак, стига да сте избрали правилният размер.

Дизайнът е изчистен, като основният акцент тук е контрастиращият бял шев, който при това е много здрав. Подметката е пластична и лека, гарантираща комфорта на носене. Слагайте винаги памучни чорапи преди да обуете тези мокасини. Само тогава кракът ви няма да се изпотява и няма да се измори ходилото ви.

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •