Начало Продукти Количка Профил

Сини спортно елегантни обувки АА548
Сини спортно елегантни обувки АА5481
Сини спортно елегантни обувки АА5482
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сини спортно елегантни обувки АА548

2105280002

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Сини спортно елегантни обувки АА548, прекрасна изработка за ежедневно използване. Удобни за носене през топлите дни в годината, когато времето е сухо. Конкретно за този модел кожата е 100% естествена, а шевовете са здрави и качествени. Подметката е лека и гъвкава, трудно се износва, дори ако ги носите постоянно. Дизайнът е оригинален, заради свежият син цвят и модерното излъчване. 

Кожата е пластична и няма вероятност да се напука, след време дори ако се намокри. Това е от този тип обувки, които ще ви станат любими, защото са леки и удобни за носене, лесно се обуват и събуват, като предпазват краката ви от изпотяване. Има едва забележим език под спортните вързанки, деликатно свързан за основата на обувката.

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •