Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Спортни мокасини естествена кожа FA210
Спортни мокасини естествена кожа FA2101
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Спортни мокасини естествена кожа FA210

2005210008

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Спортни мокасини естествена кожа FA210, актуални за всеки сезон. Попълнете колекцията си от качествени и удобни обувки, които може да носите както на специални поводи и събития , така и на работното си място в офиса. Дизайнът е изключително стилен, благодарение на червените елементи и шевове. Това изделие е направено така, че вашите ходила да имат възможност да дишат благодарение на ситните кръгли отвори. Обуването им е много лесно и не е необходимо да използвате обувалка.

Моделът е доста атрактивен и може да се комбинира с тъмни панталони или дънки, които се намират в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Обувките са подходящи също за спортно изискано облекло, но с едно наум. Прави впечатление също подсилващият, червен шев, който придържа подметката към кожената част. Това подсказва, че не е препоръчително да ги обувате, когато времето е дъждовно (все пак това е луксозна стока).

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.