Начало Продукти Количка Профил

Спортно елегантни сини обувки АА110
Спортно елегантни сини обувки АА1101
Спортно елегантни сини обувки АА1102
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Спортно елегантни сини обувки АА110

2106020026

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Спортно елегантни сини обувки АА110, актуален дизайн за лятото. Може да ги носите както в ежедневието, защото са много удобни, така и на специални поводи и събития. Лесно се обуват и позиционират благодарение на черните, широки вързанки, плътно прилепнали върху едва забележимия език.

Сигурно ви прави впечатление, нагъсто разположените симетрични дупки. Целта им е да накара ходилото да диша, дори ако не сте с памучен чорап. Подметката е бяла, почти равна, добре залепена за естествената кожа на основата. Изработката е изключително прецизна и качествена, което е гаранция за дълготрайна употреба.

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •