Начало Продукти Количка Профил

Тъмносини официални обувки на нисък ток FA16036
Тъмносини официални обувки на нисък ток FA160361
Тъмносини официални обувки на нисък ток FA160362
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносини официални обувки на нисък ток FA16036

2106020002

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Тъмносини официални обувки на нисък ток FA16036, изискан модел за една перфектна мъжка визия. С този луксозен аксесоар може да се появите на всеки официален празник или тържество. Много са удобни и леки, изработени от мека естествена кожа. Дизайнът е много разчупен, като в предната издължена част материята е гладка, докато в средата цялата кожа е ситно перфорирана.

Тук разбира се се преследва декоративният ефект , който се надяваме да ви допадне. Обуването е лесно, дори без помощта на обувалка. Подметката е много качествена и тънка от здрав гьон. В задната си част моделът е снабден с нисък ток, което е сигурен знак, че ще се чувствате стабилни, а ходилото ви няма да се изморява.


Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •